NABO - Nokian Nahkatuote Oy

Nokian Nahkatuote Oy on perinteikäs nahkatuotteita valmistava yritys Pirkanmaalla. Toimialojamme ovat laukkujen valmistus, laukkujen maahantuonti ja laukkujen tukkumyynti. Valikoimiimme kuuluvat laukut, lompakot, kukkarot, kehyskukkarot, vyöt, reput, matkalaukut, nahkatuotteet.

Oma mallistomme tunnetaan NABO tuotemerkistä. Tuotteidemme materiaalit ovat nahkaa, keinoainetta tai kangasta. Valmistamme tuotteita omissa tuotantolaitoksissa Suomessa sekä Virossa. Lisäksi tuomme maahan Nabo-tuotteita Kaukoidästä. Edustamme myös eurooppalaisia merkkejä Barrington, Travelite ja Alessandro. Yli 50 vuoden kokemuksemme nahkatuotteiden valmistuksesta ja myynnistä takaavat laadukkaat, asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat tuotteet. Omat tehtaamme sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Myyntialueemme on myös Suomi ja Viro.

Valmistamme myös laukkuja, vöitä ja kehyskukkaroita tunnetuille suomalaisille yrityksille niiden omilla tuotemerkeillä. Joustavuus toimituksissa ja tuotantomäärissä sekä mahdollisuus valmistaa asiakkaiden omista materiaaleista lähellä ja nopeasti on osoittautunut hyödylliseksi monille asiakkaillemme. Tuotteitamme ovat laukku, lompakko, kukkaro, kehyskukkaro, vyö, reppu, matkalaukku, matkatavara. Näistä tuoteryhmistä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme menestyvät tuotteet.

 

■ Nokian Nahkatuote Oy             ■ Alinenkatu 35             ■ 37100 Nokia             ■ p. (03) 3410 955             ■ nabo(at)nahkatuote.inet.fi

©2022 Nokian Nahkatuote Oy - MMD Networks Oy